Viljelijät

Juuri & Juuri tuotteiden takaa löytyy useita kotimaisia viljelijöitä, jotka ovat omistautuneita Juuri oman kasvilajikkeensa viljelyyn ja tietävät siitä kaiken mahdollisen.

Aina vastuullisesti

Global G.A.P sertifikaatin mukaisesti viljelijöiden toimintaa monitoroidaan ja neuvotaan parempaan lopputulokseen. Vastuullisuus ulottuu aina peltotyöskentelystä henkilöstöön saakka, maksamme aina sopimuksen mukaista palkkaa ja työaikoja seurataan. Turvallista=vastuullista, tekoja ei pelkkiä sanoja.

vastuullisesti
juuri-juuri-lanttu

Suomessa kasvatettu maistuu paremmalta

Kotimaan kesän pitkät ja valoisat ajat tuovat juureksiin intensiivisiä ja hieman makeita makuja. Varsinkin sadonkorjuun aikaan loka-marraskuussa kotimaiset juurekset ovat parhaimmillaan ja valikoimaa riittää. Kun talvella/keväällä varastokausi pitenee, syvenee samalla juuresten maku. Ostamalla kotimaisia juureksia tuet suoraan suomalaista viljelijää.

Tuote on kunnossa

Valitsemalla Juuri & Juuri tuotteen, voit olla varma, että se on käynyt läpi huolellisen käsittelyn, niin pellolta nostettaessa kuin jatkojalostuksessa. Jos kuitenkin koet, että tuotteessa on jotain vikaa tai haluat jakaa kiitoksia viljelijälle, ota yhteyttä meihin mielellään yhteyslomakkeen kautta.

Punajuuri-juuri-juuri
juuri-juuri-kiinnostaako-sopimusviljely-960x900

Kiinnostaako sopimusviljely?

Etsimme jatkuvasta joukkoomme uusia viljelijöitä ja mielenkiintoisia kasvilajikkeita. Jos haluat päästä Juuri porukkaan mukaan, voit olla meihin yhteydessä Vihannes-Laitilan sivujen kautta

Scroll to Top