Tarinamme

Tarinamme on alkanut vuodesta 1984, kun Juuri & Juuri tuotemerkin takaa löytyvä Vihannes-Laitila aloitti toimintansa. Tuoreet ja laadukkaat kotimaiset juurekset ovat alusta alkaen olleet toimintamme perusta.

Tuoretta, laadukasta ja kotimaista

Olemme ylpeitä siitä, että tuotamme laadukkaita ja tuoreita kotimaisia juureksia suomalaisille perheille ja ravintoloille ympäri maata. Myynnissämme on laaja valikoima kotimaisia juureksia ja tuontivihanneksia. Päivittäin tuotantomme läpi kulkee n. 100 000kg tuoreita juureksia, jotka asiakkaastamme riippuen pestään ja pussitetaan tai kuoritaan ja pilkotaan.

punajuuret-960x900
porkkanat-960x900

Panostamme laadunvalvontaan

Vihannes-Laitilan tehtaalla, Laitilassa, meitä työskentelee satakunta ammattilaista, vastaten juureksien käsittelystä aina viljelijän pellolta kaupan hyllyyn saakka. Panostamme jatkuvasti laadunvalvontaan ja ympäristöystävällisiin viljelymenetelmiin varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat nyt ja tulevaisuudessa tuoreita ja kotimaisia juureksia.

Asiakkaitamme kuuntelemme herkällä korvalla ja viemme tuotekehitysterveiset aina säännöllisesti järjestettäviin viljelijäpalavereihin, missä mietitään tuotteidemme ja toimintamme kehitystä.

Löydät tuotteemme kaupan hevi-osastolta

Toimitamme kaikkiin Suomen vähittäiskauppoihin kotimaisia juureksia erilaisissa pakkauksissa. Voit bongata Juuri & Juuri tuotteita niin tutuissa porkkanoissa, kuin yksittäin palapakatuissa sellerissä. Joka kerta kun valitset Juuri & Juuri tuotteen, voit olla varma, että se on vastuullisesti viljelty Juuri sinulle.

kassijuureksiataynna-960x900
Scroll to Top